Suradnja

Ako imate registriran privatni smještaj na području Istre, pozivamo Vas da svoje kapacitete besplatno predstavite na našim Internet stranicama i postanete dio naše ponude. S ciljem postizanja još boljih rezultate u nadolazećoj turističkoj sezoni, uključite svoj apartman, kuću ili vilu za iznajmljivanje u naš Internet katalog i cijelogodišnju organiziranu prezentaciju privatnog smještaja. Obratite nam se s povjerenjem!

Turistička agencija Albatours, sa sjedištem u Puli, Premanturska cesta 14, predstavlja turističku ponudu smještaja u Istri putem vlastitih internet stranica i turističkih portala. Naše bogato iskustvo iz područja turizma, internet promocije i izrade web stranica želimo podijeliti s vama na obostrano zadovoljstvo. Profesionalan i partnerski odnos prema iznajmljivaču i gostu osnovne su vrijednosti na kojima se temelji naše poslovanje. Naš glavni cilj je zadovoljstvo naših korisnika, a to je jedini ispravni put ka uspjehu.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane vlasnike apartmana, soba za najam, kuća za odmor, vila sa bazenom, pansiona i ostalih vrsta smještaja da nam se jave kako bi vlastite objekte uvrstili u naš katalog i to potpuno besplatno.

Ostavljamo Vam potpunu slobodu rada i sa ostalim agencijama s time da nam javljate zauzeća vašeg objekta. Ostvarenom suradnjom uvelike povećavate mogućnost prodaje i popunjenja vaših smještajnih jedinica, kako u punoj sezoni, tako i mjesecima van visoke sezone. Vaši će apartmani na taj način biti predstavljeni putem internet stranica cijelom svijetu. Samostalno vršimo cijeli proces rezervacije te šaljemo goste direktno iznajmljivaču.

Osnovni uvjeti za suradnju:

  • rješenje o kategorizaciji
  • završena fasada na objektu i uređena okućnica
  • smještajne jedinice trebaju zadovoljavati minimalne uvjete kvalitete

Ako ste zainteresirani za suradnju možete nas kontaktirati:

  • Putem emaila: info@albatours.hr
  • Pozivom na broj: 052 382 984, 098 656 175
  • Ili nam poslati cjenik, fotografije eksterijera, interijera, najbliže plaže, te opis objekta

Upitnik za iznajmljivače